12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Herceg Novi i Beograd: potpisan Protokol o saradnji

Potpisivanje protokla

Direktori Turističkih organizacija Beograda i Herceg Novog, Miodrag Popović i Pavle Obradović potpisali su danas u Beogradu Protokol o saradnji kojim se i zvanično potvrđuju tradicionalno dobri poslovni i svi ostali odnosi između dva grada.

U Bibilioteci grada Beograda, u Rimskoj dvorani, potpisivanju su prisustvovali predsjednik i potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić i Miloš Konjević, kao i zamjenik direktora TO Beograda Slobodan Unković i odbornici hercegnovske skupštine.

Potpisivanje protokla

Prije potpisivanja Protokola ispred Biblioteke je bio postavljen pult TO HN na kojem se dijelio propagandni materijal, kao i gastronomske delicije našeg prostora – suve smokve i roštule, a sve uz nastup klape Castel Nuovo.

Nakon svečanog potpisivanja  Protokola kojim se potvrđuje raspoloženost nastavka bliske saradnje u uzejamnoj prezentaciji turističke ponude jednog i drugog grada, te razmjeni informacija u cilju unaprijeđenja usluga, reciprocitetno predstavjanje festivala i manifestacija, kao i marketinška saradnja, uslijedio je defile mažoretki i Gradske muzike. Dah Herceg Novog koji je povorka pronijela Knez Mihailovom ulicom nije uspio da poremeti ni jaki pljusak, pa je cijeli nastup ispraćen jako pozitivnim rekacijama velikogborja prisutnih Beograđana.

Potpisivanje protokla

Dvodnevna manifestacija Dani Herceg Novog u Beogradu nastavljena je prezentacijom Herceg Novog u Skadarliji na terasi ispred Kuće Đura Jakšića, a sutra tokom dana će mažoretke, Gradska muzika i klapa Castel nuovo nastupati na šetalištu uz Savu ispred poznatog kompleksa Beton hala.

Najčitanije