Tivat – zabrana izvođenja svih građevinski radova

  Tivat - foto Boka News
  Tivat – foto Boka News

  Sekretarijat za komunalno stambene poslove i saobraćaj Opštine Tivat saopštio je danas da je na teritoriji opštine Tivat 1.juna stupila na snagu sezonska zabrana izvođenja svih građevinski radova na javnim površinama i na bilo kojim drugim objektima.

  Zabrana uvedena zbog nesmetanog odvijanja ljetnje turističke sezone, traje do 1.septembra “izuzev u cilju otklanjanja kvarova neophodnih za normalno korištenje ili funkcionisanje pojedinih ili infrastrukturnih sistema”.

  “Obzirom da je na teritoriji opštine Tivat prisutno izvođenje građevinskih radova i pored zabrane, to će Komunalna inspekcija od  22. juna u skladu sa odredbama Zakona o inspekcijskom nadzoru, vršiti kontrolu izvođenja građevinskih radova na cijeloj teritoriji Opštine i pri tome zbog nepoštovanja zabrane, izricati novčane kazne i vršiti pečaćenje gradilišta”- stoji u saopštenju uz napomenu da prekršiocima prijete novčane kazne u iznosu od 150 do 3.000 eura.

  Komunalna policija u Tivtu u akciji
  Komunalna policija u Tivtu u akciji

  1 komentar

  Ostavite komentar

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

   

  Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
  Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.