20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – Donacija SMŠ “Mladost”

PM - Donacija Srednjoj Skoli - Okt 2014-3556

Kompanija Adriatic Marinas je zajedno sa Opštinom Tivat i frizerskim salonom Vlado Hair Design finansirala uređenje hemijskog kabineta i laboratorije za izvođenje nastave hemije u Srednjoj mješovitoj školi Mladost iz Tivta.

Opremanje hemijskog kabineta podrazumijevalo je radove na svim instalacijama, podlozi, uređenje kabinetskog enterijera i nabavku mobilijara, kupovinu dva laboratorijska pokazna stola za izvođenje vježbi i demonstracioni sto za profesore. Cjelokupan projekat koštao je nešto više od 5.000 eura, a želim da napomenem da je frizerski salon Vlado Hair Design izdvojio 1.200 eura koji su obezbjeđeni u sklopu humanitarne akcije održane u maju mjesecu u salonu u Porto Montenegru, istakla je direktorka Srednje mješovite škole Mladost Jovanka Vujačić.

Predsjednik Opštine Tivat Ivan Novosel, istakao je da Srednja mješovita škola Mladost uvjek opravda očekivanja donatora i zajednice, i to svakodnevnim poboljšavanjem standarda obrazovanja koje donosi učenicima: Opština Tivat će zajedno sa kompanijom Adriatic Marinas nastaviti da podržava institucije grada, ovakvim i sličnim donatorskim akcijama, istakao je Novosel.PM - Donacija Srednjoj Skoli - Okt 2014-3519

Ova konkretna donacija je dobar primjer zajedničkog društveno-odgovornog poslovanja Opštine Tivat, kompanije Adriatic Marinas i malih biznisa na području grada Tivta. Frizerski salon Vlado Hair Design je pokazao da nije važno koliko zaposlenih kompanija broji, već koliko želi da vrati zajednici u kojoj razvija svoj biznis. Vladov tim je inicijator niza humanitarnih aktivnosti, i uvjek ima podršku Adriatic Marinasa u zajedničkim akcijama, dodao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

U znak dobre saradnje sa ovom obrazovnom institucijom i u cilju poboljšanja kvaliteta nastave informatike, Adriatic Marinas je ovom prilikom školi donirala i novih pet HP laptopova.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije