17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Promocijom talenata završena ljetnja sezona u Luštici Bay

Izložba Dodir mora

Završnica treće operativne ljetnje sezone u kompleksu Luštica Bay nadomak Tivta obilježena je tokom proteklog vikenda proslavom koja je uključila koncert regionalne pop zvijezde Marijane Zlopaše, modnu reviju crnogorskog kreatora Borisa Čalića i izložbu slika „Dodir mora“ likovnog umjetnika Šandora Šlajfa. Svojevrsna promocija umjetničkih talenata upotpunjena je i izvedbom saksofoniste Stevana Pavićevića.

Prema riječima izvršnog direktora Luštice Development Darena Gibsona, završetak treće operativne sezone je i trenutak da se prepozna značajan napredak postignut u projektu tokom prethodnog perioda.

Luštica Bay

„Upravo smo završili i predali 160 stanova. Izgradnja povezanih kuća u marini kao i vila započela je i radovi su u poodmakloj fazi sa planom da prvi budu predati vlasnicima već tokom novembra ove godine. Izgradnja hotela „The Chedi“ napreduje velikim koracima, a marina je pripremljena za finalno opremanje i završetak. Takođe smo započeli prvu fazu našeg šampionskog golf terena“- rekao je Gibson.

Prema njegovim riječima, završnica ovogodišnje ljetnje sezone predstavlja, na neki način, i kraj jedne ere.

Darren Gibson

„Sezona 2018. će biti obilježena novim početkom, otvorenim hotelom, marinom i velikim brojem otvorenih komercijalnih prostora. Ovo će se mjesto razlikovati u odnosu na večeras i to na veoma pozitivan način. Radujemo se sa velikim uzbuđenjem što ćemo se sretati sa vama u Luštica Bay-u tokom sezone 2018. Razvojni projekti poput našeg se ne grade bez pomoći i saradnje mnogih subjekata i ovom prilikom se naročito zahvaljujem mnogim partnerima i prijateljima našeg projekta koji su nam pomogli da postignemo ono što smo do sada postigli“- dodao je Gibson.

Koncert Marijane Zlopaše

Kompanija Luptica Deveopment je i ove godine podržala tri renomirane kulturne manifestacije u Herceg Novom, Kotoru i Tivtu, i to: Operosa Montenegro festival, međunarodni umjetnički festival KotorArt, i internacionalni pozorišni festival Purgatorije. Zahvaljujući višegodišnjoj saradnji, ovi festivali dio programa izveli su u Luštici Bay.

Revija

„Za nama je još jedna uzbudljiva ljetnja sezona ispunjena koncertima, izložbama fotografija, umjetničkih postavki, operskim večerima i drugim kulturnim dešavanjima, ali i golf takmičenjima i treninzima. Vjerujemo da smo i ove godine opravdali očekivanja kada je u pitanju podrška kulturnim događajima u Boki Kotorskoj“- istakao je Damir Moškov, iz marketinga kompanije Luštica Development.

Kompleks su ove godine posjetili princ Nikola II Petrović Njegoš, svjetski poznati muzičari – violiniste Stefan Milenković i Nemanja Radulović, akordeonista Marko Hatlak, gitarista Miloš Karadaglić i drugi.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije