Predstavljena turistička ponuda Tivta u Parizu

  TO Tivat u Parizu

  Turistička organizacija Tivat učestvuje na 39 međunarodnom sajmu turizma IFTM „TOP RESA“ koji se od 26. do 29. septembra održava u Parizu.

  Na sajamskom prostoru koji ukupno obuhvata 31000 m2 svoju ponudu predstavlja 166 destinacija, a podatak da je prošle godine sajam posjetilo skoro 31000 profesionalaca, svrstava ovaj sajam kao jedan od najjačih B2B (business to business) sajmova u Evropi, sa preko 1000 predstavnika medija, takođe.

  Tuistička organizacija Tivta predstavlja se na štandu NTO zajedno sa drugim LTO (Bar, Budva, Tivat, Podgorica i Kotor),kao i sa ostalim predstavnicima turističke privrede.

  Ovu kalendarsku godinu zabilježio je visok trend interesovanja Francuskih turista za Crnu Goru, a TUI Francuska već za sledeću godinu najavljuje čarter letove u periodu od maja do oktobra i to iz sledećih gradova: Metz, Lila, Liona, Nanta i Pariza ka Podgorici.

  Uspostavljanje direktnih avionskih linija između Francuske i Crne Gore (jedan let sedmično za Tivat do kraja oktobra, tokom ljetnje sezone svakog dana, te let i ka Podgoričkom aerodromu), uključivanje low cost avio kompanija Transavia, kojanastavljasasvojimletovimai u 2018. godinii to u perioduodaprila do oktobra, sa dva leta nedeljno povezivaće aerodrom Orly u Parizu sa aerodromomTivat, sve je to dovelo je do porasta broja dolazaka i noćenja Francuskih turista u Tivtu, čime i potreba i razlog TOT-a u učešću na ovom sajmu.

  Turistička organizacija Tivat izdala je Lelite brošuru na francuskom jeziku u kojem je predstvaljena sveobuhvatna turistička ponuda Tivta kao i ostalog materijala u vidu: privatnog i hotelskog smještaja, Porto Montenegra, Luštice bay, kulturno – istorijskih i drugih prirodnih atrakcija.

  TO Tivat u Parizu

  Opštinu Tivat je za prvih šest mjeseci ove godine posjetilo je  839 turista iz Francuske što predstavlja porast od 29% u odnosu na 2016-tu godinu i ostvareno je 2133 noćenja, što je za 46 % procenata više u odnosu na prethodnu godinu.

  Mišljenja smo da ćemo u doglednoj perspektivi budućnosti imati najviše gostiju sa ovog emitivnog tržišta, kazali su iz TO Tivat.

  1 komentar

  1. Aok…samo bi partiravali…vižitavali…a doma rasulo…disgracijana komunitada prepuštena ma milost i nemilost…dentjera na selfiranje,a budžet na infuziju…aog moji dobri…poteštata je razočarenje najveće moguće…nevjerovatna doza samozadovoljavajućeg…interesnog…a mišljasmo da je domaća,adatana za domaće…a ono,kolo vodi mali kolovođa,a mi za figurin…pošli smo apiko…adio te

  Ostavite komentar

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

   

  Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
  Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.