12.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na sajmu u Southampton-u

Southampton-boat-show

Kompanija Adriatic Marinas predstavlja svoj projekat matične marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro na vodećem Southampton sajmu nautike, od 15. do 24. septembra, na njegovoj 49. ediciji koja uživa povjerenje vodeće nautičke klijentele.

Tokom 9 dana manifestacije, posjetioci imaju priliku da obiđu gotovo 2 kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila. Ovaj nautički događaj poznat je po izuzetnoj ponudi opreme za vodene sportove i nautičkih potrepština, kao i najnovijih dostignuća nautičke industrije.

Marina Porto Montenegro i Crna Gora su se pozicionirale kao luksuzna destinacija i čarter odredište, koje sada parira najvećim nautičkim centrima u Španiji, Francuskoj, jugu Italije, a britansko tržište je itekako zainteresovano za Crnu Goru.

Southampton

U sklopu naših sajamskih aktivnosti predstavljamo kapacitete marine i usluge, potvrdivši kredibilitet naše usluge kao dobitnici jedinstvene i prestižne Platinum nagrade, koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), u saradnji sa asocijacijom Marina industrijalaca (MIA), ali i rekapitulacijom MYBA Pop-up Superyacht Show Porto Montenegro koji je nedavno završen, istakla je Jovaan Živković, marina marketing koordinator u Porto Montenegru.

Najčitanije