Pašticada fest u Petrovcu

  Tradicionalna manifestacija Pašticada fest održaće se 25. juna u Petrovcu u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

  Pašticada fest predstavlja cjelodnevnu manifestaciju koja promoviše pašticadu, tradicionalno primorsko jelo, uz muzički i dječiji dio programa. Kada su manifestacije ovog tipa u pitanju, trudimo se da izađemo u susret različitim ukusima, interesovanjima i uzrastu i napravimo događaj koji će okupiti veliki broj mještana i turista svih generacija. Cilj nam je svakako promovisanje naše kuhinje, kao veoma važnog dijela turističke ponude budvanske rivijere, kao i da se kvalitetnim programom privuče što veći broj posjetilaca i da mjesec jun u Petrovcu učinimo turistima još ljepšim.

  I ove godine smo se potrudili da pravim izborom izvođača obezbijedimo zainteresovanost javnosti za dešavanja na budvanskoj rivijeri, pa će nakon završenog dnevnog dijela programa, u večernjim časovima nastupiti Jelena Rozga.

  Pašticada fest u Petrovcu 25. juna
  Pašticada fest u Petrovcu 25. juna

  Kada je u pitanju organizacija manifestacija, Budva lidersku poziciju njeguje stalnim ulaganjima u programe manifestacija i druge segmente našeg turistickog proizvoda, i uvijek u trendovima i pozitivnim pravcima, idući korak ispred drugih. Rad na unaprijeđenju i podizanju na viši nivo svakog pojedinačnog događaja svake godine, osmišljavanju novih sadržaja za turiste uz njegu tradicije se podrazumijeva i zahtijeva konstantno ulaganje truda i sredstava, kako od strane Turističke organizacije opštine Budva i Opštine Budva tako i od strane turističke privrede Budve.

  Ostavite komentar

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

   

  Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
  Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.