Nautički priručnik Šibenčanina štampat će njemački izdavač

  Voditelj brodice

  Priručnik “Voditelj brodice – skipper” Šibenčanina Ive slavice, najtraženija knjiga u nakladničkoj povijesti Šibenika i druga najprodavanija knjiga nekog šibenskog autora nakon zbirke pjesama Arsena Dedića “Brod u boci”, od sada će putem interneta i mreže knjižara biti dostupan u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Štampanje tog edukativnog bestselera koji je do sada prodan u više od 60 tisuća primjeraka, preuzeo je poznati njemački nakladnik „Hein – Verlag“ pa će on sada biti dostupan još širem krugu korisnika.

  Ivo Slavica je svoj priručnik počeo izdavati 1999. godine. Od tada je ta korisna knjiga doživjela desetak izdanja, a prevedena je na gotovo sve važnije svjetske jezike. Već prvo izdanje demantiralo je skeptike koji su toj knjizi osporavali vrijednost. priručnik „Voditelj brodice – skipper“, postao je knjižarski hit, a i danas nakon 18 godina neprekidnog izlaženja spada među najtraženije edukativne edicije ne samo u Hrvatskoj.

  Konačna potvrda vrijednosti djela Ive Slavice je preuzimanje tiska i distribucije od strane snažnog njemačkog nakladnika. Vlaj iz Lozovca, kako Ivo Slavica rado sam sebe naziva, može biti i više nego zadovoljan, a razloga za ponos ima i Šibenik jer je malo gradova koji se mogu pohvaliti tako uspješnim edukativnim djelom za kojima vlada nesmanjena potražnja već gotovo dva desetljeća.

  Na vrijednost rada Ive Slavice i njegovog priručnika „Voditelj brodice – skipper“ upozorio je časopis „Volim Šibenik“ u svom 14. broju 2015. godine.

  Ostavite komentar

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

   

  Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
  Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.