Herceg Novi – 3. Mala fešta od naranče 26.februara

  Fešta narandže

  Hercegnovske Udruženje Ruke poziva na 3. Malu feštu od naranče na terasi Gradske kafane u nedelju 26.februara od 10 sati.

  Fešta će okupiti oko 40 izlagača na temu naranče, od rukotvorina do najrazličitijih gastro delicija. Ove godine biće organizovano i takmičenje za izbor najboljeg džema, najavila je članica Udruženja Milina Kovačević.

  Marmelada od naranči

  Mala fešta of naranče je gastronomske pučka svečanost posvećena plodu naranče koji je jedan od simbola Herceg Novog.

  Mala fešta od naranče – H. Novi

  “Organizovanjem Male fešte od naranče želimo povezati gastronomiju sa kreativnosti, umjeće i radinost sa kulturnim sadržajima, turiste i lokalno stanovništvo sa domaćim proizvodom. Na ovaj način želimo da pomognemo svim zainteresovanim za kreativno izražavanje kroz kulinarstvo i gastronomiju, da svoje umijeće maksimalno upotrebe u afirmaciji lokalnog pred turističkom domaćom publikom”, poručuju organizatori.

  Fešta obuhvata degustacije jela i proizvoda od naranče i drugih citrusa koji uspjevaju na našem području, izlaganje tematskih rukotvorina i proizvoda kućne radinosti.

  Ostavite komentar

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

   

  Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
  Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.