Goroviću Ulov mjeseca

  Proglašeni najuspješniji sportski ribolovci u novembru

  Novembar- prvo mjesto-Zoran Gorović gof-50kg
  Novembar- prvo mjesto-Zoran Gorović gof-50kg

  Prvo mjesto i nagradni vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u trgovinama kompanije za proizvodnju i promet ribomaterijala i opreme za more “Una” iz Tiuvta, u novembarskom kolu popularne nagradne igre “Ulov mjeseca”, pripalo je Zoranu Goroviću sa ulovljenim gofom težine 50 kilograma.

  Gorović je kapitalca ulovio na tzv. drugom ušću Bojane u popodnevnim časovima, a njegov gof do sada je najveći primjerak ribe te vrste koja je u Jadranu ulovljen na štap. Gorović je pritom koristio vrhunsku tzv. big – game opremu, pa je borba sa velikom i snažnom ribom trajala nepunih 20-tak minuta. Gof se inače, bacio na vještački mamac – silikonsku ribicu ručne izrade.

  Novembar drugo mjesto-zubatac 8,1-kg Nikola Marović
  Novembar drugo mjesto-zubatac 8,1-kg Nikola Marović

  Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura osvojio je Nikola Marović sa ulovljenim zubacem težine 8,1kg.  Ribu dužine 79 centimetara Marović je ulovio štapom iz čamca, na milju jugozapadno od ponte Volujice u Baru. Borba je trajala oko 10 minuta, a riba je pokupila mamac -živu lignju na dubini od oko 55 metara.

  Novembar-trece-mjesto-Marko Perović-brancin-8kg
  Novembar-trece-mjesto-Marko Perović-brancin-8kg

  Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura osvojio je Marko Perović sa ulovljenim brancinom od 8 kilograma. Brancin je ulovljen na mamac – sarduna u Risanskom zalivu  oko 11 sati ujutro.

   

  Ostavite komentar

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

   

  Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
  Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.