13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Drugo pluvrijeme: Savjet CZK Tivat prihvatio ostavke Kaluđerovića i Lakovića

CZK Tivat
CZK Tivat

U ime Savjeta Centra za kulturu Tivat, danas se oglasila saopštenjem predsjednica Jelena Bujišić u kome je navela zaključke sa nastavka sjednice u vezi ostavki direktora Centra za kulturu Vojislava Kaluđerovića i umjetničkog direktora, Dragana Lakovića te usvajanje plana i programa rada ove ustanove.

“Sa željom da tačno i pravovremeno izvjestimo javnost o radu juče održane sjednice savjeta JU Centar za kulturu Tivat, Savjet izvještava da je dana 14.decembra 2016.godine, održan nastavak prethodno prekinute 2.sjednice Savjeta Centra za kulturu Tivat koja je otpočeta dan ranije 13. decembra.

Sjednici su prisustvovali svi članovi Savjeta kao i Direktor CZK Vojislav Kaludjerović, umjetnički Direktor CZK, Dragan Laković i predstavnik nadležnog organa lokalne uprave koji vrši nadzor nad radom ove ustanove kulture, sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti mr Dubravka Nikčević.

Na sjednici Savjeta usvojene su prethodno podnijete ostavke Direktora i umjetničkog Direktora.

Na samoj sjednici Direktor i Umjetnički Direktor dostavili su zahtjev za povlačenje ostavki, što je većinom glasova odbijeno.

Savjet je razmatrao ponudjeni Prijedlog programa rada i finansiskog plana JU CZK za 2017.godinu dostavljenog na započetoj sjednici Savjeta koja je prekinuta 13.12.2016.godine i isti nije usvojio.

Kako je na samoj nastavljenoj 2. sjednici Savjeta od strane Direktora i Umjetničkog Direktora, prilikom utvrdjivanja Dnevnog reda dostavljen novi Prijedlog programa i finansijskog plana rada JU CZK za 2017.godinu, zbog neblagovremenosti dostavljanja, isti nije uzet u razmatranje”, ističe se u saopštenju Savjeta CZK.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije