Divlja gradnja i betonizacija obale se nastavlja…

  Betonizacija Boke

  Divlja gradnja i uzurpacija mora i obale u Boki nastavljaju se nesmanjenom žestinom o čemu svjedoči i najnoviji primjer iz Tivta.

  Riječ je o nastavku gradnje prošle godine napravljene bespravne ponte na Kaluđerovini, ispred novosagrađenih luksuznih stambenih objekata ruskih investotora. Kako ponta uprkos donesenom inspkecuijskom riješenju nije porušena, investitor je to iskoristio i ovih dana nastavio njenu gradnju i širenje, pobijanjem šipiova u more i dodatnim betoniranjem.

  Betonizacija Boke

  Kontrolor JP „Morsko dobro“ u Tivtu Jovo Radonjić  je izašao na lice mjesta i napravio zapisnik sa foto elaboratom, a prema riječima direktora JPMD Predraga Jelušića, oni će nastojati da kod Uprave za inpekcijske poslove obezbjede prioritetno postupanje u ovom slučaju, tim prije zato što je riječ o nastavku divlje gradnje koja je još lani trebala da bude porušena.

  2 Komentari

  1. Ogradi sve to i naspi beton,
   jebeš i prirodu i ljude sve,
   samo da našoj je guzici lijepo,
   sirotinjo glasaj – i napuši se.

  2. Nije u pitanju beton (to je nevažno i kamen) u pitanju je NEPOSLUH ODOBREN OD VELIKOG BOOSA i njegovih poslušnika NEPOŠTOVANJE MEĐUNARODNIH PRAVILA IGRE njima DUP ne znači ništa(U PITANJU SU MALVERZACIJE PRANJA NOVACA I EKSTREMNE PLJAČKE TUĐEG NOVCA). Oni priznaju samo SILU NA SRAMOTU ali neka znadu da je i prije njih bilo TAKVIJEH TAJKUNA I ZUBERA pa su nažalost zahvaljujući drugom ratu OSTALI NA NIŠTA (to jest popili ulje). Mnogo godina unazad su Beograđani krojili obalu u Krašiće doktori profesori političari a DANAS SELJAČINE sa poznate adrese…pitajte ig nose li čarape ili crevu na golu nogu umeću, samo toliko… Nijesam za revolucije jer tamo po pravilu isplivaju one stvari ali ovo mora neko pametniji i svakako jači riješit . PS pritom ne mislim na Beograđane A pazi sad đe je rasprava o pitanju zastižđa zračne luke Tivat na Žabljak su mi rekli da ovaj što vodi Tivat kod njig NEBI MOGO VODIT MJESNU ZAJEDNICU razumiješ ti mene jadan….jer mu je selo podaleko od civilizacije…laž čuo laž reko,,,,,

  Ostavite komentar

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

   

  Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
  Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.