Dinamitaši posao i za Katnića

  Ubijena riba dinamitom

  Savjet za građansku kontrolu rada policije podnio je Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv osoba za koje postoje saznanja da godinama eksplozivom izlovljavaju ribu na moru, a za koje se sumnja da imaju logistiku i “leđa” čak i na nekom od nivoa policijskih struktura u državi.

  Krivična prijava zasnovana je na iscrpnim informacijama i saznanjima prikupljenih od građana i aktivista civilnog društva iz nekoliko primorskih opština.

  Sadrži detaljan opis aktivnosti dinamitaša, a zavedena je kao povjerljiv dokument.

  Dinamitaši

  Predata je specijalnom tužiocu 4. jula, a o njoj su istog dana upoznati direktor Uprave policije i predsjednik Vlade, potvrđeno je Pobjedi u Savjetu za građansku kontrolu rada policije.

  O dokumentu u kojem je sabran niz potencijalno korisnih informacija Savjet je upoznao i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, ocjenjujući da on možda može naložiti preduzimanje odgovorajućih radnji iz domena nadležnosti glavnog specijalnog tužioca.

  Savjet za građansku kontrolu rada policije je pozvao direktora Uprave policije da se sa informacijama iz dokumenta, koje su Savjetu dostavili građani primorskih opština, postupa krajnje profesionalno, povjerljivo i obazrivo.

  2 Komentari

  1. Ovo je preraslo sve granice patetike! U CG, zemlji u kojoj se zna ko je šta juče imao za ručak, se ne moze ući u kraj “dinamitašima”?! Pa koga više lažemo?

  Ostavite komentar

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

   

  Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
  Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.