Našli kvalitetnu vodu ispod hotela, uskoro će prozvoditi pivo

pivo
Kompanija Komp komerc nakon otvaranja lounge bara uskoro će otvoriti i kraft pivaru u nikšićkom hotelu “Onogošt”, najavio je osnivač i izvršni direktor kompanije Ranko Jovović.

On je kazao Pobjedi da će to biti dodatna turistička ponuda grada gdje će turisti moći obići pivaru i degustirati domaće pivo.

Jovović je objasnio da će kapacitet aparature za proizvodnju piva biti u startu hiladu litara proizvodnje dnevno sa mogućnošću povećanja na tri hiljade.

“Našli smo kvalitetnu vodu ispod hotela. Napravili smo dvije bušotine sa kapacitetom 18 litara u sekundi i ta voda je veoma dobrog kvaliteta što je osnova za dobro pivo. Inače, kao firma koja se bavi distribucijom dosta programa imali smo prilike da vani vidimo kako to funkcioniše”, kazao je Jovović.

On je rekao da su zaposlili tehnologe i da prave saradnju sa univerzitetom UDG u dijelu pivarstva.

“Želimo da to dignemo na naučno tehnološki nivo. Mislim da je budućnost u tim malim kraft pivarama”, ocijenio je Jovović.

1 komentar

  1. Portal Boka news je po mom mišljenju veoma dobro uređen informativan i objektivan izvor informacija koje mogu pomoći običnom građaninu da donekle bude u spoznaji s aktualnim događanjima.
    Drugom prilikom možda nametnuti neku temu,LP.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.