15 C
Kotor

Slušaj online radio

„Dan malostonske kamenice“

Kamenice – Ston

Tradicionalno obilježavajući blagdan sv. Josipa u Stonu i Malom Stonu i ove godine održavaju se Dani malostonske kamenice.

Degustacija kamenica i peljeških vina priredit će se na rivi u Malom Stonu subota 17.marta  od 11 sati kada ćete uživat u najpriznatijem morskom afrodizijaku te čaši vrhunskog pelješkog vina po promotivnoj cijeni.

Cijelodnevna prezentacija Hrvatskog otočnog proizvoda ponudit će vam naše tradicionalne proizvode vrhunske kvalitete. Organizatori će se ujedno pobrinuti da festa dobro prođe i uz zvuke dalmatinske glazbe, nastup folklora i tombole.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković posjetit će Orebić i Ston, sutra, u subotu, 17. ožujka, saopštili su iz Vlade.

U 12 sati, u Stonu, posjetit će manifestaciju „Dan malostonske kamenice“ te obići školjkare i štandove (riva u Malom Stonu ). Dan malostonske kamenice, koji se obilježava na blagdan sv. Josipa, je tradicionalna manifestacija na kojoj se predstavljaju školjkari, vinari i tradicionalni hrvatski otočni proizvodi vrhunske kvalitete.

U 12.30 sati, u Hotelu Ston (Obala dr. Ante Starčevića 9), predsjednik Vlade sastat će se s predstavnicima Dubrovačko-neretvanske županije, Ministarstva poljoprivrede, četiriju općina iz Malostonskog zaljeva, Sveučilišta u Dubrovniku, udruge FLAG Južni Jadran i školjkara.

Razgovarat će o pitanjima iz područja uzgoja školjaka, ribarstva i marikulture.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije