Uređenje terena za izvlačenje barki u luci Budva

Budva foto Boka News

Nakon sprovedenog postupka javnih nabavki za izbor najpovoljnijeg ponuđača, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore zaključilo je krajem februara Ugovor sa kompanijom “Flemer Ston- AG”, čiji je predmet uređenje terena za postavljanje navoza – tiramola za izvlačenje barki u Luci Budva.

Kroz dogovor sa loklanom NVO “Porat” iz Budve, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore obezbjedilo je sve potrebne preduslove i u potpunosti će finansirati adekvatno uređenje terena nadomak gradskog bazena u Budvi, sa namjenom postavljanja navoza za izvlačenje i lakše održavanje i čićenje barki lokalonog stanovništva.

Intencija Javnog prduzeća pri izradi ovog, i sličnih, projekata jeste dodatno vođenje računa o javnom interesu i potrebama lokalnog stanovništva u smislu kreiranja dodatnih sadržaja za vlasnike komunalnih vezova i funkcionisanje luke Budva kao javnog sadržaja,

Ukupna cijena izgradnje navoza iznosi 9.894,77 eura. Izvođač radova uveden je krejem prošlog mjeseca u posao, a rok za izvođenje radova je 20 dana, odnosno sredina marta 2018.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.