U Mediteranu oformljen spasilački div

Fodt – uscg-ardent

Ardent Global je stupio u partnerstvo s grčkom tvrtkom Vernicos and Environmental Protection Engineering S.A., te su tako osnovali najveću tvrtku za spašavanje na Mediteranu.

Stvaranje saveza je posvećeno zajedničkim vrijednostima u pogledu sigurnosti i performansi.

Partnerstvo kombinira know-how i imovinu stručnjaka u spašavanju, hitne reakcije i tvrtke za uklanjanje olupina, omogućujući savezu da pomažu žrtvama svih vrsta i veličina pružajući dobro zaokružen portfelj usluga.

„Savez nam omogućuje da budemo najučinkovitiji pružatelj hitnih intervencija u regiji, pružajući dobro organizirane hitne intervencije na vrijeme. To je zajedničko nastojanje da se proaktivno zaštiti naše more osiguravanjem hitnih intervencija u Mediteranu i okolnim područjima“, rekao je Vernicos.

Ardent, stvoren spajanjem kompanija Svitzer i Titan Salvage 2015. godine, donosi iskustvo u tehnički izazovnim spašavanjima i uklanjanjima olupina, zajedno s specijaliziranom opremom.

Grčki Vernicos posjeduje veliku flotu spasilačkih tegljača za hitne intervencije na Mediteranu, dok Environmental Protection Engineering ima više od 40 godina iskustva u reagiranju na incidente onečišćenja.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.