UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Tivat: Pas rastrgao drugog psa, pa napao majku sa djetetom koja je…

Uprkos očajničkim naporima vlasnika da spasi svog psa razjareni pitbul je iščupao pudlicu iz ruku vlasnika i usmrtio je pred njegovim očima…

Pas nepoznatog vlasnika napravio je jutros nešto prije 10 sati pravi haos na šetalištu i gradskoj rivi Pine u centru Tivta.

Veliki pitbul, koji je imao ogrlicu, napao je pudlicu koju je na povodcu šetao stariji turista iz Srbije.

Uprkos očajničkim naporima vlasnika da spasi svog psa razjareni pitbul je iščupao pudlicu iz ruku vlasnika i usmrtio je pred njegovim očima.

Iako su zaprepašćenom čovjeku u pomoć priskočlili prolaznici i pokušali udarajući psa stolicom sa terase obližnjeg lokala da odvoje pitbula od pudlice u tome nijesu uspjeli.

Pas rastrgao drugog psa – Tivat

Nakon što je rastrgao malog psa pitbul se okrenuo na drugu stranu šetališta i napao majku sa djetetom u kolicima.

Upozorena povicima građana žena je u posljednji momenat podigla djevojčicu iz kolica ali je pas ipak uspio da dijete zakači po nozi.

Majka i građani uspjeli su da otrgnu dijete iz zubi razjarenog pitbula i sklone se u obližnji ugostiteljski objekat.

Odvode psa

Građani su potom psa koji se čudno ponašao uspjeli da potisnu u prolaz između dvije zgrade i pozovu Komulanu inspekciju, Komulnalnu policiju i Odjeljenje bezjednosti Tivat.

Na dolazak ekipe šintera Komunalnog preduzeća Kotor, koje taj posao obavlja i u Tivtu, čekalo se 20-ak minuta, a za to vrijeme agresivan pas je ponovo krenuo da šeta po Pinima, pa su šetači bili prinuđeni da se sklanjaju jer su ih drugi građani upozoravali da sa psom nešto nije u redu i da ih može napasti.

Hvatanje psa – Tivat

Kad su se pojavili šinteri pas je prvo izbjegao hvatanje lasom i pobjegao na terasu lokala “Sirena” gdje ga je šintert na kraju uspio uhatiti i odvesti u azil u Kavču.

Povrijeđena djevojčica odvedena je u Dom zdravlja Tivat gdje su joj, kako nezvanično saznajemo, konstatovane samo lakše tjelesne povrede i ona je medicinski zbrinuta.

Tek pošto se sve okončalo na Pinima su se pojavili policajci Odjeljenja bezbjednosti Tivat koji su napravili zapisnik i uzeli izjavu od šokiranog vlasnika ubijene pudlice.

3 Komentari

  1. Sve te lutalice treba usmrtit. Bolje njih nego djeca da nam stradaju.
    A da ne pricamo o tome sto postoji zakon da psi koji vlasnici setaju moraju da nose korpe preko njuske, naravno toga se malo ko pridrzava….e za to treba napravit prijavu protiv komunalne policije jer ne obavljaju svoju duznost kako treba.

  2. Ubiti lutalice?! Naravno, to nije rjesenje. U krajnjem, ovo nije problem lutalica, vec ljudski faktor: Covjek je taj koji je istrenirao svog psa na ovakvu agresiju. Organizuju se borbe pasa – To je ono cemu se mora uci u trag i da se kazni vlasnik ovog psa!!! Zato je cipovanje pasa potrebno uvesti kao zakonsku obavezu, da bi svaki vlasnik odgovarao za posljedice koje napravi njegov pas.

  3. Ovo nije bio pas lutalica vec pas treniran za borbe od nekog kretena koji ga je zbog ko zna kojih razloga izbacio na ulicu! Nema losih pasa – samo losih vlasnika!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.