8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Tivat: Pas rastrgao drugog psa, pa napao majku sa djetetom koja je…

Uprkos očajničkim naporima vlasnika da spasi svog psa razjareni pitbul je iščupao pudlicu iz ruku vlasnika i usmrtio je pred njegovim očima…

Pas nepoznatog vlasnika napravio je jutros nešto prije 10 sati pravi haos na šetalištu i gradskoj rivi Pine u centru Tivta.

Veliki pitbul, koji je imao ogrlicu, napao je pudlicu koju je na povodcu šetao stariji turista iz Srbije.

Uprkos očajničkim naporima vlasnika da spasi svog psa razjareni pitbul je iščupao pudlicu iz ruku vlasnika i usmrtio je pred njegovim očima.

Iako su zaprepašćenom čovjeku u pomoć priskočlili prolaznici i pokušali udarajući psa stolicom sa terase obližnjeg lokala da odvoje pitbula od pudlice u tome nijesu uspjeli.

Pas rastrgao drugog psa – Tivat

Nakon što je rastrgao malog psa pitbul se okrenuo na drugu stranu šetališta i napao majku sa djetetom u kolicima.

Upozorena povicima građana žena je u posljednji momenat podigla djevojčicu iz kolica ali je pas ipak uspio da dijete zakači po nozi.

Majka i građani uspjeli su da otrgnu dijete iz zubi razjarenog pitbula i sklone se u obližnji ugostiteljski objekat.

Odvode psa

Građani su potom psa koji se čudno ponašao uspjeli da potisnu u prolaz između dvije zgrade i pozovu Komulanu inspekciju, Komulnalnu policiju i Odjeljenje bezjednosti Tivat.

Na dolazak ekipe šintera Komunalnog preduzeća Kotor, koje taj posao obavlja i u Tivtu, čekalo se 20-ak minuta, a za to vrijeme agresivan pas je ponovo krenuo da šeta po Pinima, pa su šetači bili prinuđeni da se sklanjaju jer su ih drugi građani upozoravali da sa psom nešto nije u redu i da ih može napasti.

Hvatanje psa – Tivat

Kad su se pojavili šinteri pas je prvo izbjegao hvatanje lasom i pobjegao na terasu lokala “Sirena” gdje ga je šintert na kraju uspio uhatiti i odvesti u azil u Kavču.

Povrijeđena djevojčica odvedena je u Dom zdravlja Tivat gdje su joj, kako nezvanično saznajemo, konstatovane samo lakše tjelesne povrede i ona je medicinski zbrinuta.

Tek pošto se sve okončalo na Pinima su se pojavili policajci Odjeljenja bezbjednosti Tivat koji su napravili zapisnik i uzeli izjavu od šokiranog vlasnika ubijene pudlice.

Izvor:S. L.

Najčitanije