Uručena donacija vrijedna 3.000 eura

Sa uručenja donacije SZS Tivat

Predstavnici kompanije „Bora Marine Services“  iz Tivta, Odri Sabet i Novica Radojičić i uručili su danas Službi zaštite i spašavanja (SZS) Opštine Tivat donaciju vrijednu preko 3.000 eura.

Kompanija koja je zvanični predstavnik i menažer u Crnoj Gori takozvane „Zlatne flote“ jahti koje imaju matičnu luku u tivatskoj marini Porto Montenegro, obezbjedila je za SZS donaciju u vidu uniformi, lične zaštitne opreme, obuće i sitnog alata za vatrogasce. Oprema od koje je najveći dio nov i nekorišten „Bora Marine Services“ je obezbjedila od profesionalne Vatrogasne brigade francuskog grada Nice.

U ime SZS Tivat na donaciji se zahvalio komandir Zoran Barbić istakavši da je ih raduje uspješna saradnja koju su uspostavili sa „Bora marine Services-om“ i „Zlatnom flotom“,

Inače, svojevremeno su pripadnici SZS Tivat i marine Porto Montenegro imali i jednu veliku i sadržajnu vježbu gašenja požara i spašavanja povrijeđenih sa broda, a koja je održana na jednog od superjahti iz sastava te flote.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.