URA: Nastavlja se kontinuirana devastacija obalnog područja i pored osude stručnjaka, građana…

Gradnja kupališta Dobrota foto Bokobran

Kontinuirana devastacija obalnog područja Crne Gore, po zakonu organizovane kriminalne grupe (DPS-a) i zarobljenih državnih institucija nastavljena je u Dobroti, gdje su istovareni blokovi koji će biti korišćeni za gradnju pješčanog kupališta ispod novog kompeksa turističkih vila “Dobrota Palazzi”, vlasnika Edina Kolarevića, sestrića Mila Đukanovića, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

„I pored svih osuda građana, stručnjaka za biologiju mora, arhitekturu i prostor sestrić gospodina Đukanovića odlučio je da po uzoru na svog ujaka, kukavički, na dan praznika, u nedjelju započne betoniranje još jednog dijela naše obale. Time je jasno poslata poruka da je obala, kao i mnoga druga nacionalna bogatstva, postala plijen porodice Đukanović koja bi da i preostalim resursima države dodatno napuni svoje džepove“, naglašavaju u pokretu URA.

URA

Oni dodaju i da Đukanović u susret još jednim izborima sramno ponavlja priče o evropskim vrijednostima a jedino što želi jesu imunitet i dodatni novci građana Crne Gore.

„Uostalom, što je i savršeno jasno nakon svih trideset godina njegove vladavine. Dakle, na nama je, da li želimo da i dalje imamo državu u kojoj vlada zakon porodice Đukanović, državu u kojoj se nacionalna blaga prenose u ruke crnogorskog Mugabea, njegove porodice, prijatelja, kumova ili želimo da zajedničkim snagama gradimo modernu evropsku državu za nas i naše potomke“, zaključuju u Građanskom pokretu URA.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.