8 C
Kotor

Slušaj online radio

U Tivtu 860 gostiju – počele pripreme za novogodišnje praznike

Tivat-foto Boka News

U svim vidovima smještaja na području Tivatske rivijere trenutno se odmara 860 zvanično prijavljenih gostiju, što je 15 odsto više nego na isti dan prošle godine- saopštila je danas Turistička organizacija Tivta.

Od ukupnog broja gostiju njih samo 5 su iz Crne Gore, a svi ostali su stranci.

U hotelima boravi 127 gostiju, dok 733 posjetiovca koriste usluge izdavalaca privatnog smještaja.

Tivat se sprema za doček Nove godine
Doček nove godine Tivat – foto arhiv Boka News

Željko Joksimović, Lepa Brena, Boris Novković, Bojan Delić, Ana Kokić, Amadeus bend, Ana Rucner, La banda Tambura night, samo su neka od imena su koja će nastupiti tokom bogatog novogodišnjeg programa na gradskoj rivi Pine u Tivtu.

„Novogodišnji program ove godine na Pinama počeće nešto ranije, u odnosu na prethodne godine. Već 15. decembra  tivatski ugostitelji postaviti će kućice sa gastro ponudom, a muzički program počinje 26. decembra. Tivćane i njihove goste u novogodišnjoj noći zabavljaće Željko Joksimović, 1. januara nastupaju Lepa Brena i Bojan Delić, a 2. januara Ana Kokić i tivatski bend Toć“- kazala nam je direktorica TO Tivat, Gabrijela Glavočić.

Tokom osam prazničnih dana nastupiće Amadeus bend, Boris Novković, La banda Tambura night, Ana Rucner, Leontina i gosti, The gents, Disko inferno, Tribjut bend ABBA. pripremljen je i poseban popodnevni program za najmlađe posjetioce u kojem učestvuju Leontina, Minja Subota i Tijana Dapčević.

Inače u Tivtu je počelo kićenje grada i pripreme za višednevni novogodišnji program.

Najčitanije