23.7 C
Kotor

Slušaj online radio

U Herceg Novom ovog vikenda 22 posto više gostiju

Herceg – Novi – foto Boka News

U svim vidovima registrovanog smještaja na području Hercegnovske rivijere ovog vikenda borave ukupno 2873 zvanično prijavljena turista, što je 22 odsto više nego na isti dan prošle godine – saopštila je danas Turistička organizacija Herceg-Novi.

U hotelima boravi 1822 turista, dok 1051 posjetilaca odmara u objektima izdavalaca privatnog smještaja.

Gostiju iz inostranstva je 2460 a domaćih 413.

Produžen rok za prijavu za katalog smještaja registrovanih objekata
TO Herceg – Novi

Zbog velikog interesovanja, Turistička organizacija Herceg Novi prolongirala je rok prijave za izradu novog kataloga smještaja registrovanih objekata.

Prvobitno je bilo određeno da rok za prijavu bude 20. april, međutim kako svakodnevno dobijamo nove prijave rok je produžen za 10 dana.

Stoga pozivamo sve imaoce smještaja u hercegnovskoj opštini da do 30. aprila (zaključno sa tim datumom) popune formular za prijavu, ukoliko to nisu do sada uradili, a žele da se njihov objekat nađe u modernom katalogu kojim će se predstavljati hercegnovska ponuda registrovanih smještajnih kapaciteta.

Izrada kataloga je u završnoj fazi i ovo je posljednji poziv svim registrovanim objektima, ali je ujedno i poziv neregistrovanim objektima da izvrše registraciju i nađu se u zvaničnoj ponudi turističkih smještajnih kapaciteta Herceg Novog.

Izrada modernog kataloga sa prezentacijom hotela i svih registrovanih objekata individualnog smještaja podstaknuta je na osnovu iskustava sa svih sajmova koje smo posjetili ove sezone, gdje se pokazalo da je kvalitetan i sveobuhvatan katalog smještaja jedan od najefikasnijih modela komunikacije, jer su svi posjetioci tražili upravo kataloge smještaja.

Svi zainteresovani izdavaoci prijavu mogu izvršiti popunjavanjem formulara dostunom na zvaničnoj stranici TO HN na linku:http://www.hercegnovi.travel/forma-za-prijavu-smjestaja/

Najčitanije