Traže preko 100 radnika

Luštica Bay dan zapošljavanja u Radovićima

Lustica-bay

Prezentacija slobodnih radnih mjesta u tivatskoj kompaniji Luštica Development i Čedi Luštica Bay hotelu (The Chedi) za stanovnike poluostrva Luštica biće održana u subotu, 24. marta u deset sati u Domu kulture u Radovićima, u mjesnoj zajednici Krtoli.

Prezentacija se organizuje u okviru „Dana zapošljavanja Luštica Bay“, kroz četiri događaja tokom dvije nedjelje. Predstavnici kompanije zadužene za izgradnju novog mediteranskog naselja i njegovog prvog hotela, kandidatima u Radovićima predstaviće mogućnosti zapošljavanja koje podrazumijevaju 47 radnih mjesta u Luštici Development i 70 u hotelu Čedi.

„Kada su u pitanju poslovi u okviru kompanije, većinom se radi o administrativnim, uz nešto malo operativnih poslova u marini. U Čediju se, pak, traže radnici na operativnim poslovima. Nakon popunjavanja ovih radnih mjesta do kraja godine ukupan broj zaposlenih u Luštica Development će iznosti 100, a u hotelu Čedi 180.“ – saopštila je juče Antonia Kelava, menadžerka za ljudske resurse u Luštici Development.

Posjetiocima berze biće predstavljene onlajn forme za prijavljivanje za radne pozicije, ali i omogućeno da na događaju predaju radne biografije i dokumenta za zapošljavanje.

Nakon prezentacije u Radovićima, „Dani zapošljavanja Luštica Bay“ biće nastavljeni u petak, 30. marta na sajmu „Dani karijere“ u Delta city, kao i u srijedu, 4. aprila u 13 časova u prodajnim kancelarijama Luštice Bay u Tivtu. Kompanija će učestvovati i na sajmu poslova „Summer Job 2018“ u Kotoru u organizaciji Fakulteta za turizam i hotelijerstvu, koji će se odžati u srijedu, 28. marta. Promocija poslova i prijem radnih biografija prethodno je organizovan na fakultetima za turizam i pomorstvo u Kotoru gdje su informacije o sezonskim i stalnim poslovima dobili studenti završnih godina.

Luštica Development na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica Bay, vrijedan 1,1 milijardu eura koji odrazumijeva izgradnju sedam hotela, dvije marine, šampionskog golf terena sa 18 rupa, stanova, vila i porodičnih kuća, te sve neophodne sadržaje za život grada. To je najveći projekat u turizmu Crne Gore i izgradnji rezidencijalnih zajednica. Ovog ljeta u kompleksu će biti otvoren Čedi hotel, kao prvi luksuzni hotelski objekat sa pet zvjezdica na poluostrvu Luštica.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.