Tradicionalni zimski kotorski karneval – povorka, spaljivanje karnevala, koncert klape Intrade

Kotorski karneval – foto Boka News

Progam Tradicionalnog zimskog kotorskog karnevala završava se sutra, nedjelja 26.februara velikom karnevalskom povorkom od 15 sati, nakon čega će biti održan  koncert Tomislava Bralića i klape Intrade  na glavnom gradskom trgu.

Kotorski maskenbal, u okviru zimskih karnevalskih fešti u Kotoru, održaće se večeras subota 25. februara od 21 sat u Poslovnom centru “Vukšić”. Goste će zabavljati Boka bend i The Grupa.

Tomislav Bralić i Intrade

U nedjelju 26.februara karnevalska povorka kretaće se glavnom gradskom saobraćajnicom, tako da će saobraćaj biti zatvoren na potezu od otvorenog bazena do kružnog toka, kod marketa “Idea”, od 14 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta.

Formiranje karnevalske povorke biće na Tabačini, od zgrade Jugopetrola do Jaslica, kao i od ulaza na paking „Benovo“,  iza zgrade SUD–a do Kamelije, tako će i ovaj sporedni put biti zatvoren od 13 sati i 30 minuta  do 15 sati i 30 minuta.

Na dan karnevala iz štampe će izaći  humoristično-satirični list “Karampana“ i „Ćakulona“.

Kotorski karneval 2015.
Kotorski karneval 2015.

Organizator je JU Kulturni centar „Nikola Đurković“, suorganizator  Turistička organizacija Kotor, a  pokrovitelj Opština Kotor.

1 komentar

  1. MA ŠTO P-SPJEGAJETE MONADE KRNEVAO SE P A L I…a druge monade se spaljuju…kao ono kod drugije …m…. ti ga spalim–nemote te konatice pustu muko toliko miješati…jer će poći deboto đaombaru….živjeli i destezo sa ARLEKINIMA….švogajte se alavija…đurica amsterdam.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.