14.8 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat počinje sa marketing kampanjom za 2018. godinu

Tivat – Gradska riva Pine u centru Tivta

Za turizam kao vodeću privrednu granu od izuzetne važnosti je što više koristiti brojne informacione sisteme, upoznati se sa mogućnostima koje informacioni sistemi pružaju i napraviti dobar izbor. Svjesna toga TO Tivat je aktivno krenula sa marketing kampanjom za 2018 godinu kako na sajmovima tako i saradnjom sa regionalnim magazinima, portalima, radiom, televizijama a sve sa ciljem potpunijeg i sve boljeg promovisanja svega što će se dešavati ove sezone. PR TO Tivat Tamara Krstović kaže:

“Imamo dugogodišnju saradnju sa magazinom “Furaj. ba” kroz informisanje preko njihovog portal a takođe i kroz jedan magazine koji izlazi četiri puta godišnje. Imali smo jednu stranicu u martovskom izdanju pa ćemo imati i u maju. Oglašavaćemo se i u novinama u Montenegroerlajnsu jer smatramo da je to dobar način da što više ljudi vidi šta se to dešava u Tivtu. Sad krećemo sa nekim osnovnim informacijama o gradu, zašto doći u Tivat a onda ćemo početi da predstavljamo i program koji pripremamo za ljeto 2018 godine”.

I sa kompanijom Air Serbija ove godine će biti nastavljena saradnja pa će tako uz predstavljanje turističke ponude Tivta putnici biti upoznati još u avionu. U planu je aktivnije učešće u makedonskim elektronskim medijima. Tu sui jako korisne društvene mreže kaže Krstović:

“Fejsbuk, Instagram stranica, naš sajt, tako da eto svuda nas ima i vjerujem da je to dobar način da se predstavimo i pozovemo ljude da dođu a one koji su već bili da se vrate, ponove svoja pozitivna iskustva i naravno da otkriju šta to ima u Tivtu. Takođe, imamo saradnju i sa poslovnim vodičem iz Srbije gdje imamo svoju stranicu i neke banere koje mijenjamomo u zavisnosti od događaja koje želimo najaviti”.

Tivat foto TO TV

Već je pripremljena početna verzija manifestacija koje će biti ovoga ljeta a o kojima će javnost biti obavještena kada se preciziraju datumi. Ovakav vid kampanje već se pokazao kao dobitna kombinacija kada je propagiran Novogodišnji program. Zajedno sa opštinom Tivat i ugostiteljima uspješno su izreklamirani događaji pa su svi bili zadovoljni. Baš zato se kampanja i saradnja sa medijima mora širiti iz godine u godinu poručuju iz TO Tivat.

Najčitanije