8 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat domaćin novinarima iz Holandije

TO Tivat domaćini novinarima

Turistička Organizacija Tivat se na inicijativu NTO Crne Gore a u cilju što kvalitetnijih promotivnih aktivnosti Tivta na području Holandskog tržišta, uključila u medijsku posjetu novinara sa kojim je uspostavljen kontakt protekle zime na sajmu turizma u Utrehtu.

Novinari koji su stigli iz Holandije će boraviti u Crnoj  Gori do 19. maja a zainteresovani su za ponudu nautičkog turizma i goste koji su žele da svoj odmor provedu u nekoj od naših luka i marina u Crnoj Gori, na plovnim objektima.

Vincent Zuidema se sa ekipom novinara u okviru sedmodnevne posjete Crnoj Gori u programu posjete odlučio na iznajmljivanje i posjetu brodom kroz Bokokotorski zaliv gdje će obići najatraktivnije lokacije kao i luke, a do sada su obišli Kotor, Perast, Gospu od Škrpjela i marinu Porto Montenegro gdje su i usidreni.

Što se tiče obilaska Tivta ,gdje su boravili 13. i 14. maja ,TOT je zajedno sa predstavnicom i pratiocem grupe ispred Turističke Organizacije organizovala posjetu kompletnom kompleksu Porto Montenegra uključujući pomorski muzej i podmornicu, otvoreni bazen, novi plažnom bar i hotel „ Regent“. Nakon obilaska marine novinari su posjetili i školski brod „ Jadran „ gdje su im ispred TO Tivat uručeni  prikladni pokloni sa promotivnim materijalom i ponudom našeg grada.

Za vrijeme njihovog boravka gostoprimstvo im je ukazao i  restoran „ Al Posto Giusto „ čijom su ponudom bili izuzetno zadovoljni. Novinari su se nakon obilaska Bokokotorskog zaliva i Tivta otisnuli na more i zaplovili prema naselju Rose, ostrvu Mamuli, Žanjicama u pravcu Budve gdje će se i usidriti tokom boravka na Crnogorskom primorju.

Najčitanije