20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Kotor predstavlja turističku ponudu na sajmu u Berlinu

ITB-Berlin

TO Kotor predstavlja turističku ponudu na najvecem evropskom sajmu turizma ITB u Berlinu, koji se odrzava od 07. do 12.  marta.

Sajam je otvoren juče, a na crnogorskom standu,  pod pokroviteljstvom NTO Crne Gore, pored TO Kotor ucestvuju i predstavnici TO Bar, TO Budva, TO Podgorica, TO Ulcinj, TO Herceg Novi, brojni predstavnici turisticke privrede kao i predstavnici nase nacionalne avio kompanije.

Sajam u Berlinu je prije svega B2B sajam i ujedno  idealna prilika za uspostavljane vaznih kontakata sa medijima, pr agencijama, blogerima ali i brojnim turoperatorima i agencijama. Na sajmu smo, kroz nas promotivni materijal predstavili nasu kulturnu ponudu, ambijentalne ljepote i naslijedjebkao i smjestajne kapacitete sa kojima Kotor raspolaze.

TO Kotor u Berlinu

“Vec prvog dana sajma održali smo niz sastanaka sa potencijalnim partnerima i sa nekima od njih  dogovorili konkretnu saradnju. Kotor ce biti jedan od učesnika na predstojecoj B2B radionici City break koja se odrzava sledeceg mjeseca u Roterdamu. Ovo je idealna prilika da  predstavimo naš grad kao city break destinaciju, u  direktnoj komunikaciji sa preko 100 predstavnika medija sa holandskog trzista.

U narednih tri dana sajma ocekuje nas još sastanaka a poslednja dva dana sajma ocekujemo veliki broj posjetilaca s obzirom da je tada sajam otvoren za sve posjetioce, dok su prva tri dana posvecena predstavnicima turisticke privrede i medija”- kaže se u saopštenju TO Kotor.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije