3 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Herceg Novi priprema novi katalog smješataja rok za prijavu 20.april

TO Herceg – Novi

Iz TO Herceg Novi obavještavaju da je 20. april posljednji rok za prijavu za novi katalog smještaja registrovanih objekata koji priprema Turistička organizacija Herceg Novi.

Ovo je posljednji poziv svim registrovanim izdavaocima smještaja, ukoliko žele da se nađu u katalogu, popune formular za prijavu, ali je ujedno i pozivim neregistrovnaim objektima da izvrše registraciju i nađu se u zvaničnoj ponudi turističkih smještajnih kapaciteta Herceg Novog.

Izrada modernog kataloga sa prezentacijom hotela i svih registrovanih objekata individualnog smještaja podstaknuta je na osnovu iskustava sa svih sajmova koje smo posjetili ove sezone, gdje se pokazalo da je kvalitetan i sveobuhvatan katalog smještaja jedan od najefikasnijih modela komunikacije, jer su svi posjetioci tražili upravo kataloge smještaja.

Stoga i pozivamo sve potencijalne izdavaoce za sezonu 2018/2019  da registruju svoje smještajne jedinice kako bi bili uvršteni u katalog koji je u završnoj fazi izrade, a koji će sadržati taksativno navedene sve osnovne elemente objekta.

Potrebno je da svi izdavaoci popune formular dostupan na zvaničnoj stranici TO HN na linku www.hercegnvoi.travel

Najčitanije