TO Herceg Novi nagrađena na Međunarodnom sajamu turizma i aktivnog odmora u Nišu

HN

TO Herceg Novog predstavila je turističku ponudu grada na 19. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu.

Na jednodnevnoj konferenciji o avanturizmu TO Herceg Novi predstavila je svoju ponudu pod nazivom “Dva doživljaja u jednom danu” – primorski i planinski, za koji je na dojeli priznanja osvojila specijalnu nagradu za najorogonalniji  program i promociju aktivnog turizma.

Na ovogodišnjem sajmu u Nišu predstavilo se 130 izlagača iz Bugarske, Republike Srpske, Mađarske, Grčke, Crna Gore i Srbije.

Pored aktivnog turizma kao teme Sajma, ove godine akcenat je stavljen na gastronomskoj i vinskoj ponudi.

Međunarodni sajam turizma u Nišu je postao nezaobilazni dio planova i programa prezentacije turističke privrede u kalendaru Međunarodnih sajmova u Srbiji i regionu, i kao takav je i ove godine bio idealna prilika za uspostavljanje novih kontakata u cilju jačanja turističke privrede i regionalnog povezivanja.

Turistička organizacija Herceg Novi predstavlja cjelokupnu turističku ponudu grada, sa akcentom na sadrzaje za aktivni odmor i manifestacije.

19. Medjumarodni sajam turizma u Nisu završen je u subotu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.