TO Herceg Novi kreira turističku ponudu kroz kataloge i virtuelne ture objekata

TO Herceg – Novi

Turistička organizacija Herceg Novi priprema katalog smještaja registrovanih objekata i poziva turističku privredu da zajednički kreiraju ponudu kako bi sezona počela ranije.

Sa željom da turistička sezona u Herceg Novom počne što ranije, već u aprilu, TO HN će svim spremnim objektima turističke privrede napraviti besplatne virtuelne ture objekata, kao i niz drugih stimulativnih i promotivnih mjera u cilju što bolje prezentacije cjelokupne ponude grada. Stoga i pozivamo turističke privrednike našeg grada da već sada pripreme svoje objekte da bismo zajedno uobličili turističku ponudu i bili spremni za raniji početak sezone, poručuju iz TO.

Pored toga, a na osnovu iskustava sa svih sajmova koje smo posjetili ove sezone, gdje se pokazalo da je kvalitetan i sveobuhvatan katalog smještaja jedan od najefikasnijih modela komunikacije, jer su svi posjetioci tražili upravo kataloge smještaja, TO HN je krenula u realiziciju modernog kataloga sa prezentacijom hotela i svih registrovanih objekata individualnog smještaja. U tom kontekstu i pozivamo sve potencijalne izdavaoce za sezonu 2018/2019  da registruju svoje smještajne jedinice kako bi bili uvršteni u katalog koji je u završnoj fazi izrade, a koji će sadržati taksativno navedene sve osnovne elemente objekta. Potrebno je da svi izdavaoci popune formular dostupan na zvaničnoj stranici TO HN na linku http://www.hercegnovi.travel/forma-za-prijavu-smjestaja/ .

Svi turistički objekti koji budu uskoro kompletno pripremljeni mogu se obratiti stručnoj službi TO HN koja će za njih besplatno VR 360° Virtualnu Turu.

2 Komentari

  1. pravi potez! Virtualne ture su postale mainstream u turističkoj ponudi. Prosečni klijent se navikao da se informiše o svom budućem smeštaju putem ovih virtualnih kataloga, tako da oni moraju da budu kvalitetno izradjeni, sa puno informacija i lepog dizajna. Ne sumnjamo da će TO Herceg Novog izraditi kvalitetan promotivan materijal

  2. Herceg Novi je biser Crne Gore! Jedina agencija u Nišu koja ima stalne aranžmane za ovo predivno mesto na crnogorskoj obali je HaloTravel. I naravno, jedva čekam da i ove godine bar 7 dana provedem tamo.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.