17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Herceg Novi kreira turističku ponudu kroz kataloge i virtuelne ture objekata

TO Herceg – Novi

Turistička organizacija Herceg Novi priprema katalog smještaja registrovanih objekata i poziva turističku privredu da zajednički kreiraju ponudu kako bi sezona počela ranije.

Sa željom da turistička sezona u Herceg Novom počne što ranije, već u aprilu, TO HN će svim spremnim objektima turističke privrede napraviti besplatne virtuelne ture objekata, kao i niz drugih stimulativnih i promotivnih mjera u cilju što bolje prezentacije cjelokupne ponude grada. Stoga i pozivamo turističke privrednike našeg grada da već sada pripreme svoje objekte da bismo zajedno uobličili turističku ponudu i bili spremni za raniji početak sezone, poručuju iz TO.

Pored toga, a na osnovu iskustava sa svih sajmova koje smo posjetili ove sezone, gdje se pokazalo da je kvalitetan i sveobuhvatan katalog smještaja jedan od najefikasnijih modela komunikacije, jer su svi posjetioci tražili upravo kataloge smještaja, TO HN je krenula u realiziciju modernog kataloga sa prezentacijom hotela i svih registrovanih objekata individualnog smještaja. U tom kontekstu i pozivamo sve potencijalne izdavaoce za sezonu 2018/2019  da registruju svoje smještajne jedinice kako bi bili uvršteni u katalog koji je u završnoj fazi izrade, a koji će sadržati taksativno navedene sve osnovne elemente objekta. Potrebno je da svi izdavaoci popune formular dostupan na zvaničnoj stranici TO HN na linku http://www.hercegnovi.travel/forma-za-prijavu-smjestaja/ .

Svi turistički objekti koji budu uskoro kompletno pripremljeni mogu se obratiti stručnoj službi TO HN koja će za njih besplatno VR 360° Virtualnu Turu.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije