16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivatski čelnici među najčešćim prekršiocima propisa – kaznili potredsjednika

Prekrsajni nalog ostavljen na Kusovcevom vozilu

Umjesto da svojim primjerom poštovanja saobraćajnih propisa doprinesu prevazilaženju ionako velikog problema sa nepravilnim parkiranjem u centru Tivta, tivatski čelnici sami su među najčešćim prekršiocima propisa.

Tako je potpredsjednik Opštine i lider OO DPS Tivat dr Siniša Kusovac i danas cijelo jutro ostavio službeni opštinski „reno megan“ (TV CG 003) koji mu je ustupljen na 24-satno korišćenje, na mjestu gdje je saobraćajnim znakom izričito zabranjeno parkiranje i zadržavanje automobila – na Trgu Dara Petkovića, ispred stranačkih prostorija DPS.

Nepropisno parkirani sluzbeni automobil potpredsjednika Kusovca

Na poziv građana, Komunalna policija Opštine Tivat ipak je revnosno reagovala, odmah Kusovcu nakon fotografisanja učinjenog prekršaja, napisala prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne zbog nepropisnog parkiranja i ostavila ga na službenom automobilu.

Sada ostaje samo da se vidi hoće li i kada potpredsjednik Opštine platiti kaznu od 50 eura iz sopstvenog džepa, ili će se i to preliti na teret budžeta Opštine na koju je registrovan službeni automobil koji Kusovac koristi.

Izvor:S.L
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije