16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – Stradao vozač, pregazio ga njegov kamion

Udes stradao vozač

Plavljanin A.J. (1956) sa prebivalištem na Cetinju, koji je upravljao kiperom marke “MAN” budvanskih registarskih oznaka, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se juče nešto poslije 13 sati dogodila u Hercegnovskoj ulici u tivatskom naselju Seljanovo.

Prema nezvaničnim informacijama,nakon što je istovario teret, poginuli vozač izašao je iz kamiona, a u tom momentu vozilo se pokrenulo niz nizbrdicu u Hercegnovskoj ulici. Vozač je pokušao da uskoči u kamion i zaustavi ga, u čemu nije uspio, pa ga je njegovo sopstveno vozilo pregazilo.

 

Udes stradao vozač

Kamion je, jureći nekontrolisano niz nizbrdicu dugačku oko stotinu metara, udario u nekoliko automobila i oštetio ih, da bi se na kraju zaustavio bukvalno zdrobivši jedan na dnu ulice parkirani automobile, i oborivši betonski zid i ogradu, te oštetivši stešenište jedne od kuća.

Udes stradao vozač

Na licu mjesta odmah se pojavila ekipa Hitne pomoći Tivat, ali teško povrijeđenom vozaču nije bilo spasa.

Udes stradao vozač

Mjesto nesreće na kojem su bili i pripadnici Slušbe zaštite i spašavanja Tivta obišla je i gradonačelnica dr Snežana Matijević. Uviđaj je obavila ekipa tivatske policije, a prema nalogu tužioca, tijelo nastardalog poslato je na obdukciju i određeno je da se izvrši vještačenje tehničke ispravnosti kamiona kojim je upravljao pokojni A.J.

Izvor:S.L

Najčitanije