15 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – Počeli radovi na kružnom toku kod stare Opštine

 

 

Jutros su počeli radovi na izgradnji kružnog toka kod zgrade stare Opštine u Tivtu, a koje će kasnije tokom dana, zvanično inaugurisati premijer Duško Marković koji danas dolazi u radnu posjetu Tivtu.

Zbog početka radova, za saobraćaj su zatvoreni djelovi ulica Luke Tomanovića i Druge dslmatinske brigade, i promijenjen je uobičajeni režim kretanja vozila kroz centar Tivta.

Ipak, Tivćani o tome uopšte nisu zvanično obaviješteni iz Opštine koja je investitor oko 300 hiljada eura vrijednih radova na izgradnji nove kružne raskrsnice na ulazu u centar grada.

Zbog toga jutros ovdje vlada prilična zabuna i iznenađenje kod učesnika u saobraćaju a na terenu su Komunalna policija i “pauk” Parking servisa koji odnosi vozila što su prije početka radova, ostala parkirana u zatvorenim djelovima dvije najprometnije gradske ulice.

Zbog potrebe da premijer Marković danas zvanično obilježi početak radova na ovoj investiciji Opštine Tivat, sinoć su se na gradilištu ubrzano postavljale info-table i dovozile građevinske mašine i ostala oprema.

Najčitanije