15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – jeftinije parkiranje, sat vremena 40 do 50 centi

Tivat – parking

Preduzeće ”Parking servis“ Tivat od danas primjenjuje zimski cjenovnik usluga, što znači das u cijene parkiranja automobila u Tivtu sada značajno niže nego što je to bio slučaj tokom proteklih mjeseci trajanja ljetnje turističke sezone.

Cijene su sada niže kako na na opštim i  većini posebnih parkirališta, kao i za  povlašćene parking karte. Jedino neprmijenjene cijene ostaju na parkingu na Aerodromu Tivat gdje sat ostavljanja vozila i dalje košta 80 centi.

Na parkiralištima u tzv. crvenoj zoni sat vremena ostavljanja automobila umjesto 80, sada se naplaćuje po 60 centi, dok je cijena parkiranja u žutoj sa 50, smanjena na 40 centi za sat.

Snižene su cijene parkiranja na parkingu u Arsenalskoj ulici i kod hotela “La Roche” sa 0,80 na 0,50  a kod vrtića sa 0,50 na 0,40 eura po satu.

Parking servis Tivat

Za stanare zgrada u centru Tivta gdje se parkiranje naplaćuje,  cijena povlaštene karte ostaje ista – 5 eura mjesečno. Povlaštena mjesečna parking karta za ostale stanovnike grada koji nemaju prebivalište u centru, od danas umjesto 20, košta 15 eura.

Naplata uličnog parkiranja obavlja se svakim radnim danom ui subotom u vremenu od 8 do 21 čas. Zimski cjenovnik usluga “Parking servisa” Tivat će na snazi biti do 1.juna naredne godine.

Izvor:S.L
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije