9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat dobra posjećenost – Novogodišnji praznici u hotelu Regent Porto Montenegro

Nova Godina Regent

Prema podacima tivatske Tursitičke organizacije u gradu trenutno boravi 701 registrovan gost, što je 34 % više nego u uporednom periodu prošle godine.

Od ukupnog broja gostiju, stranaca je 695 a domaćih turista samo 6 i oni su smješteni u hotelima. 584 stranih gostiju boravi u privatnom smještaju, dok se njih 111 odlučilo na hotelski smještaj u Tivtu.

Novogodišnji praznici u hotelu Regent Porto Montenegro

Hotel Regent Porto Montenegro organizuje doček Nove 2018. godine uz parišku šik kabare zabavu.

Nova Godina Regent

31. decembra svi prisutni ispratiće 2017. uz dobro poznate, razigrane note i smjelo zaplesati u 2018. uz novogodišnji program koji uključuje: piće dobrodošlice u lobiju hotela uz nastup kabare plesačica, novogodišnju večeru od 5 sljedova u kabare stilu, novogodišnju zdravicu, zabavu u „Moulin Rouge“ baru.

Tokom Svečane Novogodišnje večere od 5 sljedova, 31. decembra, sa početkom u 20.00 sati, u najprostranijem hotelskom prostoru – banket sali Teodo, goste će zabavljati Jovana Ćupić i Lidija Kordić sa bendom, kao i kabare plesačice. Nakon večere, sve prisutne u ponoć očekuje novogodišnja zdravica.

Nakon ponoći cjelokupna zabava se seli u„Moulin Rouge“ bar, gdje će za sve goste hotela biti upriličena zabava do zore. Prisutne će u prvim časovima 2018. godine zabavljati DJ, a u ponudi će se naći širok izbor koktela i drugih pića.

Za sve one koji žele biti gosti hotela Regent Porto Montenegro posljendjih dana 2017. kao i prvih 2018. pripremljen je poseban novogodišnji paket koji uključuje: Smještaj u Deluxe sobi; raskošan doručak u restoranu Dining Room; pristup SPA centru tokom boravka uz 20% popusta na sve tretmane; mediteransko, gastronomsko iskustvo u tri slijeda 30. Decembra 2017. ili 01. Januara 2018. kreirano od strane našeg izvršnog kuvara; Ulaz na novogodišnju večeru od 5 sljedova u kabare stilu 31. decembra 2017.

Sve pojedinosti ponude i aktuelan cjenovnik su dostupni na linku: http://www.regenthotels.com/regent-portomontenegro/special-offers/life-is-a-cabaret

Najčitanije