Teatar 303 organizuje “Aprilili veče”

APRILSKI PLAKAT

Zabavno veče koje organizuje Teatar 303 povodom 1.  aprila pod sloganom “Aprilili veče”, biće održano 31. marta u Centu Vukušić   ̶  Radanovići, sa početkom u 20 sati.

Želja nam je da se, i ove godine, ponovo okupimo svi koji smo tokom ovih 38 godina učestvovali u predstavama i dešavanjima u organizaciji  Teatra 303.

Gosti Teatra 303 u programu su humoristi: Andrija Dabanović, Đuro  Franeta, Velizar Kasalica i Dragan Sklender Pele, a u muzičkom dijelu programu učestvuju: VIS Tri kvarta i VIS The  Grupa.

U nadi da ćete se odazvati našem pozivu i doći na druženje sa  ostalima, koji su kao i Vi stvorili i stvaraju Teatar 303, molimo Vas da dolazak i broj potrebnih rezervacija na Vaše ime,  dostavite najkasnije do 29. marta, radi organizacionih potreba. Kotizacija po osobi iznosi 15 eura (večera).

Kontakt telefon je 067 345 798 ili mail adresa: buki.b@t-com.me  Do skorog viđenja i druženja, srdačno Vas pozdravljamo.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.