„Teatar 303“ gostuje u Dubrovniku

Humoristi iz Boke prvi put nakon rata u bivšoj SFRJ, gostuju u Dubrovniku

Teatar 303
Teatar 303

Prvi put nakon rata u bivšoj SFRJ, poznati humoristički “Teatar 303” iz Kotora, u subotu će gostovati u Dubrovniku.

Kotorani preko Debelog brijega idu na poziv Kazališne družine “Kolarin” iz Dubrovnika koja je “Teatar 303” pozvala da uveliča njihovu rođendansku proslavu.

“Ovaj poziv je za nas velika čast, a i obaveza, jer ovo je prvi put da gostujemo u Hrvatskoj. Kao nekad i sada “Teatar 303” je ostao dosljedan svom stilu u pozorišnom životu i evo smijehom prelazi granice.”- kazao je čelnik kotorske pozorišno-humorističke trupe, Dragan Buzdovan.

“Teatar 303” u Dubronik ide sa svojom najnovijom hit-prestavom “na kotorskom dvoru” koja obiljem humora i satire, do “najsitnijih djelova” razlaže sve dosege crnogorske i kotorske vlasti u proteklih desetak godina. U predstavi igraju: Dragan Buzdovan, Nađa Mirković, Neđeljko Kustudić, Iva Kernec, Miljan Stešević, Katarina Igić, Ranko Ristovski i Savo Miljenović. Muzičke numere u predstavi izvode Zoran Dragović i Danica Nikić.Video materijal za ovaj komad odradila je „ Kotor Tv“ , koja je ideje “Teatra 303” vjerodostojno prenijela i uklopila u scenario.Tekst i režiju je uradio Dragan Buzdovan.

Predstava je do sada izvođena sedam puta u Kotoru , a igrana je i u Budvi, Tivtu, Herceg Novom i Podgorici.

Teatar 303
Teatar 303

“Sa Kotorskog dvora se selimo u Dubrovački stari grad u velikoj sali ” Sloboda” da 7.novembra u 18 sati smijehom spojimo dva dvora.”- kazao je Buzdovan, aludirajući na čuveni dubrovački Knežev dvor u Starom gradu.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.