Specijalni transport povremeno obustavljao saobraćaj

Veliki transformatori, od kojih svaki teži oko 280 tona, bu­du­će tra­fo­sta­ni­ce ita­li­jan­ske Ter­ne ko­ji su pri­vre­me­no smje­šte­ni na lo­ka­ci­ju preko puta hotela „Tivat“, biće pre­ve­ze­ni tokom januara do La­stve Gr­balj­ske gdje se gra­di po­stro­je­nje za tran­sport stru­je iz Cr­ne Go­re pod­mor­skim ka­blom do Ita­li­je.

U srijedu su stigla  još dva,  koji su po­mor­skim pu­tem do­pre­mlje­ni iz Bi­je­le na mulo Opa­to­vo.

Pla­ni­ra­no je da specijalnim kamionima bu­du do­pre­mlje­ni do La­stve Gr­balj­ske kao ko­nač­nog od­re­di­šta. Tokom specijalnog transporta do ob­u­sta­va sa­o­bra­ća­ja na dijelu Jadranske magistrale dolazilo je u tra­ja­nju ne du­žem od 30 mi­nu­ta.

Transport transformatora – foto S.L

Zbog pred­sto­je­ćih pra­zni­ka tran­sfor­ma­to­ri će put ka La­stvi Gr­balj­skoj na­sta­vi­ti po­čet­kom ja­nu­a­ra.

3 Komentari

  1. Bože pomozi evo nama kruva bez motikre struju dobijamo iz Italije ne moramo više koristit kante i konate za import.Slušaj VAMO Italijani koriste e energiju jedino za sijalice i reklame pa ti vidi kokote moj. Ljudi moji koju struju mi trebamo izvotit a nema mo ni za sebe dovoljno. Bolje vi je REorganizovat ono iz Zelenike kao negda više bi bilo u fond PIO kako ste narodu objasnili.(normalno bossovi nijesu uzeli ni cent).

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.