Sekretarijat i Zeleni tim Opštine Tivat reagovali na ekološki incident

Zagađenje

Sekretarijat za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost i Zeleni tim Opštine Tivat, osudio je nemili incident izlivanja nafte u dijelu tivatskog zaliva, na potezu od Hotela Palma do Porto Montenegra, koji se desio u subotu, 7. aprila, te je pozvao institucije da preduzmu sve što je u njihovoj nadležnosti kako bi se počinalac identifikovao i adekvatno kaznio.

“Ovaj Sekretarijat će biti u komunikaciji sa nadležnim institucijama povodom nastale situacije i pratiti tok i ishod iste. Ovom prilikom pozivamo i građane na odgovornije ponašanje u pogledu zaštite životne sredine kako bi se ubuduće izbjegli ovakvi i slični slučajevi zagađenja. Sekretarijat za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost permanentno obavlja posao u skladu sa svojim nadležnostima, što će nastaviti i ubuduće” – kaže se u saopštenju.

1 komentar

  1. Koje institucije ste obavijestli pitam vas dok čitamo neprofesionalni milicijski izvještaj jer je od policije nase (nazad) 40 godina. Ko vas plaća i kome vi polažete račune (ne mislim na Đura zelenoga nego na ove iz sekreterijata) i što ste u stanju napravit u datom momentu. Falite se brodovima protivpožarnim i protiv polucionim a neznate ni đe je taj brodić a za njegova upotrebna mogućnost za vas je špansko selo. Jednostavno gradonačelnice molim Ve (Vas)otkažite ovoj žalosnoj ekipi ovlašćenja zašto, građani su tu koji vide (vidu) i kontrolišu situaciju a sekreterijat i ovi mali i veliki ZELENI na obuku i doobuku ali bez pare i dinara. Uostalom možemo se pofalit da sljedećih 20 godina imat ćemo kadrove koje je školovala služba iz pokojnog Arsenala sa štabom u kancelariji 45b.SSNO, a oni SVE ČUJU I SVE ZNAJU I NA STRAŠNIM MJESTIMA IZDRŽAŠE pogotovu u pitominu i ladovinu Boke a ko nebi (poneki imaju uši i kao Ranka Cuce tale). E što ćemo kad oni pasaju imam predlog njihove našljednike školovat u istom pravcu mada upavo je u toku ta vele akcija(Gdin. Milačić sa onijem Onanijem Nikićem) i Rusko Srpskijem strateškim investitorima iz humanizarne Vazdušne Luke Niš i nadasve vojvodom Mandićem. Neka nam živi pokojni Arsenao i ovi mali i VELIKI zeleni što spasiše od Saveljića one ždraljeve u Solila naša a ovo ostalo ko se buni u Benconovu kuću pa neka malo više misle da ne ometajuo napredak naš i neka ne smetaju prvijema,drugijema i trećijema jer upravo ove godine boriimo se za prosperitet Gore Crne a naše. Betonirajmo sve od obale do Lovćena dokle Tujko,Magud i ostali imadu betona pa ćemo to potla rušit a opet dobit pare kao i do sada kažu stari NIJE SVAKO ZLO ZA ZLO.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.