Rotari klub Kotor na donatorskom balu prikupio sredstva za mobilni EKG aparat

Jedinica Hitne medicinske pomoći u Kotoru će dobiti mobilni EKG aparat, donirano 3135 eura

Na donatorskom balu pod maskama, organizovanom u petak od strane Rotari kluba Kotor, u poslovnom centru ‘’Vukšić’’ u Radanovićima prikupljeno je 3135 eura za nabavku mobilnog EKG aparata za Jedinicu Hitne medicinske pomoći u Kotoru.

U duhu karnevalske tradicije drevnog Kotora, uz muzičku pratnju Đurđe i benda The Grupa i podršku NVU Karampana,  uspješno je sakupljen novac koji će omogućiti ne samo kupovinu mobilnog EKG, već  i dijela potrebne medicinske opreme.

Svečanom balu pod maskama prisustvovali su brojni gosti iz gradova okruženja ali i iz inostranstva kao i članovi Rotari klubova iz Crne Gore i Srbije.  Novac je sakupljen jednim dijelom od kotizacija, prodaje karnevalskih krinki  i poklon lutrije, a drugim djelom donacijama sponzora.  Novčana sredstva donirali su: Rotari klub Budva, Rotari klub Bar, Rotari klub Ulcinj, Rotari klub Podgorica, Rotari klub Bijelo Polje, Institut za biologiju mora Kotor, „Inel medica“ – Podgorica, Agencija  „Meridian DMC“- Kotor, ZU Specijalna bolnica za psihijatriju Kotor, Parfimerija „Life“ Kotor, Hrvatsko Građansko Društvo CG, Doo „Školjke Boke“- Kotor,  OŠ „Narodni heroj Savo Ilić“ Kotor, Građevinska firma „Rove“- Tivat, Gani Resulbegović -Ulcinj, Branko Pavićević – Kotor, Igor Majer-Kotor, Dijana Dika Saveljić – Kotor, Kastratović  Branka – Kotor  i Mirjana Šovran-Ivanović  iz Kotora.

Donatorski bal Rotari kluba Kotor – foto Martin Krivokapić

Bal su također donirali poklon vaučerima za lutriju: Frizerski salon „Mirjana“, kozmetički salon „Beauty“, Mesara “S”, fitness klub „Champion“, Doo “Školjke Boke”, parfimerija “Life”, frizerski salon “Helena” i caffe poslastičarnica “Forza” iz Kotora.  U programu su učestvovale i članice ženske klape „Bisernice Boke“ Radojka Kaluđerović i Violeta Petović  uz  botunade  Vlaste Mandić.

Donatorski bal Rotari kluba Kotor – foto Martin Krivokapić

Rotari klub Kotor je najmlađi Rotari klub u Crnoj Gori, čarterovan u junu 2017. godine.  Ovo je prvi donatorski bal koji klub organizuje sa vjerom da će postati tradicionalan i da će i ova akcija biti znak dugotrajnog i kvalitetnog rada kluba.  Ovom veoma uspješnom akcijom i svečanim balom započinje niz proslava povodom jubileja 20 godina rotarijanstva u Crnoj Gori.  Rotari klub je neprofitna organizacija čiji je cilj postojanja pružanje humanitarne pomoći, promovisanje visokih etičkih standarda u profesiji i životu ali i razumjevanje, dobra volja i mir, kroz prijateljstvo članova koji su vodeći ljudi u poslu, profesiji i zajednici.

Kako je bilo na donatorskom balu možete pogledati na našoj facebook strani, na fotografijama, koje je snimio Martin Krivokapić.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.