Regent Porto Montenegro – Najbolji luksuzni hotel za kongrese i konferencije (Absolute Winner 2017)

Porto Montenegro- foto Boka News

Nagrada Najbolji luksuzni hotel za kongrese i konferencije (Absolute Winner 2017) dodijeljena od strane renomirane slovenske revije Kongres pripala je hotelu Regent Porto Montenegro. Nagrada je uručena na ceremoniji u okviru sajma MICE turizma Conventa 2018., koji se održao 24. i 25. januara u Ljubljani.

Nagradu je u ime hotela preuzeo direktor prodaje hotela Regent Porto Montenegro, Ivan Rudolf Gajić. U ukupnom bodovnom sistemu, hotelu Regent Porto Montenegro dodijeljena je ocijena 4,96 od ukupno 5 bodova.

„S velikim zadovoljstvom ističem da ovakva prestižna nagrada potvrđuje da se trud i predanost na kraju krajeva isplate. Regent Porto Montenegro ulaže značajna sredstva za promociju destinacije na sajmovima koji privlače organizatore poslovnih događaja. MICE segment poslovanja Conventa sajma je važan regionalni događaj, upravo iz razloga što je fokus na promociji regije. Regent Porto Montenegro aktivno učestvuje i  radi na promociji koja privlači kupce iz cijelog svijeta.“, istakao je ovom prilikom Ivan Rudolf Gajić.

Ivan Gajic – Direktor prodaje

Pored nagrade, predstavnici hotela Regent Porto Montenegro su uspješno predstavili ponudu na sajmu Conventa 2018.

Ovogodišnja Conventa okupila je više od 170 izlagača iz 15 zemalja, a svi oni su bili u prilici da svoju ponudu prezentuju profesionalcima iz oblasti poslovnog turizima. Već provjereni sistem sastanaka „jedan na jedan”, omogućava direktno i efikasno predstavljanje hotelskih potencijala kada su u pitanju poslovni sadržaji, organizacija poslovnih događaja, kongresa i seminara.

1 komentar

  1. Vratite nam ARSENAO đe su ljudi zapošljavani na neodređeno ali to važi do prije zemljotresa potla Profesor Grbo dognao je dogone na stotine stotina da bi im dao stanove jer iz Opštine Tivat ako si imao nekretninu (Tivćani i Krtolani )nemaš pravo na stan a iz Grblja (Kotor) imaš normalno i iz Veliike imaš.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.