Razriješeni dužnosti, načelnik Centra bezbjednosti Herceg Novi i načelnici u Kotoru i Tivtu

CB Herceg Novi

Direktor Uprave policije Crne Gore Slavko Stojanović razriješio je danas dužnosti načelnike Centra bezbjednosti Herceg Novi, te odjeljenja bezbjednosti u Kotoru i Tivtu da bi, kako je obrazložio, “uspješne policijske aktivnosti na suzbijanju djelovanja organizovanih kriminalnih grupa bile nastavljene i intenzivirane”.

Za načelnika Centra bezbjednosti Herceg Novi postavljen je Goran Banićević, viši policijski inspektor za kontrolu zakonitosti primjene policijskih ovlašćenja u Odjeljenju za unutrašnju kontrolu rada policije. Viši policijski inspektor u Centru bezbjednosti Herceg Novi Živko Ćorić novi je načelnik Odjeljenja bezbjednosti Kotor. Novi načelnik Odjeljenja bezbjednosti Tivat je Dragan Kontić, viši policijski inspektor u Sektoru kriminalističke policije.

“Dosadašnji načelnici Centra bezbjednosti Herceg Novi, te odjeljenja bezbjednosti Kotor i Tivat, Petar Ognjenović, Marko Radusinović i Milan Radović biće raspoređeni na druge poslove i zadatke, shodno potrebama službe”, navode iz policije.

1 komentar

  1. Brao…Ma ovi naćelnici,prošetau se..i parte..Mada ovi u naše malo misto se zadržao podugo..zakučio je apartiment,i sad može postat neki funkcioner u općinu…može u inspekciojon jerbo mu ovi te je tamo glavni,nije izlazio iz pozadine…pa bi se mogosad zafalit,tako da ga mencuje za pomoćnika za bezbednost i energetsku efikasnost…mada sada je zaglavio veliku njegovu glavicu u pozadinske prijedele ,malom šefu te je glavni za postavljenja,obustavljenja,pošpicavanje,imbruljavanje. A bogumi te je jedini žveljat da odgovori na skupćinu.
    Dako jednom dočekamo da neki domaći čovjek dođe na te funkcije,a ne da ubačau stalno neke te neznaju đe su,đe su partili,a đe će partit ubrzo…adio te adatani moj narode ,pomalo tresani od ovijeh veselja i fešti blagdanskijeh..

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.