12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Radovići – Mini sajam zapošljavanja u subotu 24.marta

Luštica Bay

Na osnovu dogovora rukovodstva MZ Krtoli i menadžmenta kompanije Luptica Development  i hotela The Chedi Luštica Bay, u subotu 24.marta u vremenu od 10 do14 sati, u Domu kulture u Radovićima, održaće se “Berza zapošljavanja” za sve zainteresovane za rad u okviru resorta Luštica Bay-a i novog hotela The Chedi Luštica Bay, koji će uskoro biti otvoren.

„Izuzetno korektnoj i, na obostrano zadovoljstvo, uspješnoj saradnji, Luštica Developmenta i MZ Krtoli ovih dana ćemo pridodati još jedan vrlo važan projekat. Inicijativa MZ  da je najbolji način povezivanja i uključivanja lokalne zajednice u projekat Luštica Bay, prvenstveno zapošljavanje ljudi sa teritorije MZ Krtoli, je prepoznata i prihvaćena od strane te kompanije što je rezultiralo i organizovanjem ove Berze zapošljavanja. Sama činjenica da se jedna ovakva berza prvo dešava u Krtolima, a tek kasnije u Podgorici i Tivtu, najbolje oslikava iskren i dobrokomšijski odnos koji Luštica development gaji i stalno pokazuje prema našoj lokalnoj zajednici“- kazao je tim povodom predsjednik MZ Krtoli Ivan Starčević.

On je podvukao da mještani i Luštica Development dijele i zajendičke probleme, prvenstveno sa lošom saobraćajnom i vodovodnom infrastrukturom na tom području opštine Tivat i da ih zajedno pokušavaju riješiti na opštu korist. Starčević je pozvao sve zainteresovane žitelje Krtola i luštičkog poluostrva da učestvuju na predstojećem mini-sajmu zapošljavanja.

Izvor:S.L
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije