8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Pripravnički staž u Luštici Development

Luštica Bay Marina

Kompanija Luštica Development pokreće drugi ciklus stručnog osposobljavanja mladih kadrova bez radnog iskustva, na pripravničkim pozicijama,na kojima bi u tivatskoj kompaniji bili angažovani tokom 2020. godine.

Program će pružiti mogućnost svršenim studentima pravne, ekonomske i turističke struke da tokom godišnjeg programa stručnog osposobljavanja steknu sveobuhvatna znanja i praktično iskustvo, uz mentorstvo stručnog tima kompanije.

“Zadovoljstvo nam je da pozovemo zainteresovane mlade ljude koji žele da budu dio stvaranja nove integrisane zajednice u Luštici Bay da apliciraju kako bi bili dio našeg godišnjeg, pripravničkog programa. Sigurni smo da će sa prvim profesionalnim koracima u Luštici Bay dobiti jedinstvenu i stručnu radnu mogućnost koja će im u daljem periodu biti od pomoći kako bi se što bolje pripremili za ulazak u brzi ritam promjenljivog poslovnog okruženja”, saopštila je menadžerka za ljudske resurse u kompaniji Antonia Kelava.

Pripravnički staž u Luštici Development, kompaniji koja razvija najveći projekat u turizmu u Crnoj Gori, projekat Luštica Bay, omogućiće mladim kadrovima proaktivno poslovno djelovanje u milutinacionalnom radnom okruženju, sticanje praktične stručnosti, kreiranje radnih navika i izgradnju profesionalnih odnosa u renomiranoj, internacionalnoj sredini.

„Radim u okruženju koje me razvija i motiviše, i u kojem se posmatra razvoj talenta. Imam veliku mogućnost za lični i profesionalni i razvoj profesionalnih odnosa i konekcija. Luštica Bay je projekat koji razvija čitavu Crnu Goru u pozitivnom smjeru i srećna sam što sam dio nečeg tako značajnog“, izjavila je Jelena Višić, asistent u sektoru ljudskih resursa u Luštici Development.

Program stručnog osposobljavanja Luštica Bay kreiran je sa željom da se mladi kadrovi iz Crne Gore, koji ujedno već predstavljaju i najveći procenat zaposlenih u kompaniji i njenim podružnicama, u ranoj fazi karijernog rasta pridruže dinamičnom radnom okruženju, te oblikuju radne sposobnosti kroz praktične smislene zadatke, odgovornosti i projekte, uz adekvatan stručni trening, podršku i vođstvo.

Više informacija dostupno na https://www.lusticabay.com/careers.

Najčitanije