Predsjednik Jokić posjetio Dom starih u Risnu i donirao…

Jokić posjetio Dom starih u Risnu

Predsjednik opštine Kotor, Vladimir Jokić , posjetio je, sa svojim saradnicima, Dom starih “Grabovac” u Risnu. U ovoj, donedavno jedinoj ustanovi ovakvog tipa u Crnoj Gori, trenutno boravi 317 korisnika svih kategorija i o njima se brine 103 radnika.Dom osim starima, institucionalnu brigu pruža i odraslim invalidnim licima, hronično-duševno oboljelim starijim licima i osobama koje se nađu u stanju akutne socijalne potrebe.

Direktor Doma, Zoran Vukićević upoznao je predsjednika sa načinom funkcionisanja, naporima i entuzijazmom sa kojim zaposleni svakodnevno nastoje unaprijediti kvalitet rada, a na obostrano zadovoljstvo kako korisnika, tako i zaposlenih.

Iskazavši zadovoljstvo uslovima koje pruža Dom, predsjednik Jokić je istakao posebni značaj ovako humanog pristupa osjetljivoj populaciji koja koristi usluge ove institucije.

Jokić posjetio Dom starih u Risnu

U ime Opštine Kotor, predsjednik Jokić je Domu donirao televizor i dekubitalne madrace.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.