16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na najvećim prestižnim događajima u Moskvi

Moscow Conference 2019

Nova razvojna i investicijska faza Porto Montenegra predstavljena je klijentima i poslovnim partnerima u Moskvi, na PM koktelu u sjajnom enterijeru prestižnog brenda Louis Vuitton.

Nova partnerstva i poslovni susreti sa predstavnicima ruske klijentele u oblasti nekretnina i jahting industrije potvrđena su tokom prethodnih nekoliko dana na ovom i ostalim događajima, s obzirom na to da je delegacija Porto Montenegra imala dinamičnu agendu tokom boravka u Rusiji. Predstavljen je, još jednom, Citizen by Investment projekat Vlade Crne Gore, akcentovani benefiti kupovine nekretnina u Porto Montenegru i ekonomski okviri, a veliku pažnju uživala je i najava nove edicije Polo turnira 2020. godine.

Sailor of the Year 2019 Moscow

Sales menadzerka Katie Smirnina predstavila je planove za razvoj projekta na prestižnoj koferenciji Global real estate forum-u koja okuplja predstavnike biznisa i investicionih grupa. Crna Gora ima povoljan ekonomski okvir za investitore, prije svega kada su u pitanju poreske stope, nakon najvećeg prirodnog resursa – ljepote, nautičke istorije  i potencijala za razvoj luksuzne jahting industrije i turističkog proizvoda. Ta vrsta pogodnosti značajna je stimulacija za vlasnike brodova i jahti, koji biraju marinu i naselje Porto Montenegro kao destinaciju za kupovinu nekretnina, istakla je Smirnina.

Porto Montenegro ambasadori prisustvovali su prestižnoj moskovskoj dodjeli nagrada Man of the Year Award 2019, kao jedan od vodećih sponzora ovog globalno prepoznatljivog nautičkog događaja u Rusiji, u organizaciji kompanije Proyachting – u pitanju je jedan od najznačajnijih dogadjaja u Moskvi kada je u pitanju amatersko jedrenje koje okuplja biznis entuzijaste za jedrenje. Posebno interesovanje privukao je bogat kalendar međunarodnih regata Porto Monteengro Jahting kluba.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije