14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Budva biće završen do sredine 2021. godine

PORTO-BUDVA

Poslovno-stambeni objekat Porto Budva, vrijedan 80 miliona EUR, biće završen do sredine 2021. godine, saopštila je menadžerka prodaje Ana Golubović i dodala da je do sada izvedeno oko 60 odsto radova.

“Zbog velikog interesovanja i mogućnosti povrata investicije za samo pet godina, na današnji dan u kompleksu od 300 apartmana slobodno je samo 19, a od 50 poslovnih prostora samo 20”, rekla je Golubović.

Ona je kazala da su investicija u nekretnine u izgradnji, mogućnost pasivnog dohotka i povraćaja investicije u roku od pet do sedam godina, samo neke od pogodnosti pri kupovini nekretnine u objektu Porto Budva, prenosi Infobiro.

Riječ je, kako tvrdi Golubović o investicionom projektu koji je broj jedan u Crnoj Gori i to iz više razloga, između ostalog i lokacije.

“Kompleks se gradi u samom centru Budve, na prvoj liniji, samo 100 metara od Starog grada sa izlaskom na glavnu mediteransku ulicu i šetalište. Takođe, naš tim se bavi kompletnim opremanjem apartmana pod brendom hotela od pet zvjezdica, kao i sastavljanjem finansijskih izvještaja za naše klijente, čiji se apartmani i poslovni prostori izdaju”, rekla je Golubović.

U sklopu hotela planiran je najveći spa centar u gradu od 3,5 hiljada metara kvadratnih, sa otvorenim i zatvorenim bazenom. Planiran je i najveći šoping centar od osam hiljada kvadrata, na dva sprata sa prodavnicama poznatih brendova, kongresnom salom, restoranima, kafićima, i voznim parkingom na dvije etaže sa 400 garažnih mjesta.

Golubović je podsjetila da je Crna Gora jedna od tri države sa najdinamičnijim razvojem u Evropi, da je kandidat za Evropsku uniju (EU) i lider u stranim investicijama na Balkanu.

“Budvu, prijestonicu turizma i investicija, još nazivaju novim Monte Karlom zbog prijatne poreske klime i poštovanja normi evropskog zakonodavstva i stabilnog notarskog sistema, što sveukupno doprinosi i atraktivnosti projekta Porto Budva”, zaključila je Golubović.

Izvor:Mina

Najčitanije