12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Počinje izrada Glavnog projekta za izgradnju puta na Luštici

Luštica

Potpisan je Ugovor o izradi Idejnog rješenja i Glavnog projekta za izgradnju lokalne saobraćajnice na Luštici, po kojem izrada dokumentacije treba da bude završena u roku od četiri mjeseca. Radi se o velikom koraku u pravcu realizacije projekta kojim će biti riješeni dugogodišnji infrastrukturni problemi mještana Luštice i omogućen dalji razvoj ovog poluostrva.

Ugovor su potpisali Stevan Katić, predsjednik Opštine Herceg Novi i Edvard Spahija, izvršni direktor kompanije „Profil ing” d.o.o, koja je na tenderu izabrana kao najpovoljniji ponuđač.

Ugovorom je određeno da će Idejno rješenje i Glavni projekat biti urađeni za izgradnju lokalne saobraćajnice na potezu od postojećeg puta Rose-Krašići do postojećeg puta Babunci-Krašići.

Vrijednost ovog posla je 87.120 eura.

lustica

Definisano je da će Opština isplatu sredstava vršiti na sledeći način:30% po dobijanju saglasnosti glavnog gradskog arhitekte na Idejno rješenje, 40% po predaji Glavnog projekta i 30% nakon dobijanja pozitivnog mišljenja na Glavni projekat od strane vršioca revizije.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije