Počeli radovi na rekonstrukciji objekta DTV “Partizan”

Počeli radovi na DTV Partizan

Podgorička kompnanija “GKM” počela je prošlog vikenda sa radovima na detaljnoj rekonstrukciji objekta DTV “Partizan” u centru Tivta.

Posao je vrijedan 295.550 eura sa PDV-om, a finansira se iz budžeta Opštine Tivat i treba da se završi u roku od tri mjeseca.

U sklopu ovih radova kamena zgrada – nekadašnji Sokolski dom podignut tridesetih godina prošlog vijeka, biće temeljno rekonstruisan i pretvoren u polivalentni objekat za potrebe Centra za kulturu, po projektu tivatske firme “Axum”.

Nakon završetka radova, DTV “Partizan” će funkcionisati kao mala višenamjenska sala za koncerte, kabaree, manje pozorišne predstave i ostala slična događanja, a koja će u gledalištu moći da primi do 150 ljudi.

Opština je potpisala i ugovor vrijedan 94.950 eura sa PDV-om sa kompanijom “Grand Design” iz Podgorice, a koja ima tok od mjesec dana sa završi prvu fazu radova na rekonstrukciji velike dvorane u zgradi Centra za kulturu Tivat.

Radovi podRazumijevaju zamjenu visećeg plafona u dvorani sa svim elektro i ventilacionim instalacijama ispod njega.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.