8 C
Kotor

Slušaj online radio

Pavićević donirao opremu vrijednu 2,8 hiljada eura Hitnoj medicinskoj pomoći u Tivtu

Sa urucenja donacije HMP Tivat

Tivćanin Dragomir Pavićević, vlasnik kompanije „Autoklime Pavićević“, uručio je danas Odjeljenju Hitne medicinske pomoći u Tivtu donaciju vrijednu skoro 2,8 hiljada eura. Riječ je o novom najsavremenijem 12-kanalnom EKG aparatu švajvarskog prouzviođača Schiller i UV lampi za čuvanje dezinfikovanog medicinskog poribora, a čiju je nabavku finansirala Pavićevićeva firma.

„I sam sam više puta bio u prilici da zbog zdravstenih tegoba zatražim medicinsku pomoć u tivatskoj Hitnoj pomoći čije je osoblje uvijek bilo maksimalno profesionalno, uslužno i ljubazno. Ovo je stoga način da im se simbolično zahvalim i makar djelimično pomognem u poboljšanju uslova rada“- kazao je Dragomir Pavićević kome se na donaciji zahvalila rukovoditeljska Slučbe Hitne pomoći Tivat Dana Vučetić.

„Ovo je za nas jako sretan dan jer smo dobili vrhunski novi EKG aparat i UV lampu za sterilizaciju. Novim aparat omogućiće nam da brzo i efikasno uspostavimo najbolju moguću dijagnozu za naše pacijente, a ovo nije toliko donacija službi Hitne pomoći, koliko svim građanima Tivta o čije zdravlju mi brinemo“ –istakla je specijalistkinja urgentne medicine u HMP Tivat, dr Svetlana Marković-Perić.

Najčitanije